Honden dag/nacht opvangservice

Deep sleepAlleen voor honden die al bekend zijn met de roedel.
De hondendagopvang is bij ons thuis in de huiskamer, geen hokken of benches. U kunt uw hond voor één of meerdere dagen en/of nachten bij ons onderbrengen.
Wij kunnen ook tijdens uw vakantie uw hond opvangen. U krijgt dagelijks een bericht of foto hoe het gaat. Zo is niet alleen uw hond op zijn gemak maar u ook!

Hoe werkt het

Wij halen de hond ‘s ochtends bij u op. Gedurende de dag wordt uw hond minimaal twee keer uitgelaten (1x mee met de groepswandeling). Er is volop gelegenheid om met elkaar te spelen & rusten. Tussen 17.00 en 18.00 uur worden de honden, in overleg, weer thuis gebracht. Wanneer de hond blijft overnachten vragen wij van u om voer en een kleedje of iets met de honds eigen luchtje mee te geven. Omdat honden moeten wennen aan voer wordt het afgeraden om vaak van voer te wisselen, vandaar dat wij graag hun eigen voer geven.

De honden slapen bij ons in de huiskamer dus niet alleen in een afzonderlijke ruimte in een bench. Als u dit heeft meegegeven op hun eigen kleedje, zo niet hebben wij genoeg lekkere hondenkussens.